ansi shoe welkom      nieuws en acties      contact      Nieuwsbrief     
 
 
• SCHOENENSPECIAALZAAK •

Aangepaste openingstijden
in juli-augustus!

Open van disdag tot zaterdag
van 09.00 tot 12.00 uur
van 14.00 tot 18.00 uur

Gesloten op maandag, zondag en feestdagen.

 
welkom


Veel voetklachten kunnen voorkomen of verholpen worden met het dragen van het juiste schoeisel. Iedere voet is anders en verdient de best passende schoen. Bij Ansi Shoe hebben we die schoenen, in verschillende wijdtematen, van heel breed tot heel smal. Ook in speciale, zachte materialen voor de extra-gevoelige voeten. In kleine maten en grote maten voor dames en kleine en grote maten voor heren. Schoenen die geschikt zijn voor steunzolen. Bij Ansi Shoe hebt u een ruime keuze. We hebben een ruim aanbod schoenen van Solidus, Waldläufer, Rieker, Remonte, Ara, Mephisto, Wolky, Lowa,
Ansi Shoe, schoenwinkel en kwaliteitszaak voor de verkoop van comfortschoenen. In West-Vlaanderen, Ledegem. Nabij Kortrijk, Roeselare, Ieper. Schoenen met UITNEEMBAAR VOETBED voor ORTHOPEDISSCHE (orthopedie) STEUNZOLEN. Duurzaam comfort. Service. ACTIE
We zijn er even tussenuit:
De winkel is gesloten van
10 tot en met 20 augustus.
Woensdag 21 augustus terug open.

ansi shoe is een schoenspeciaalzaak voor dames en heren, met liefde voor het schoenvak en oprechte aandacht voor uw voeten.
Onze visie:
"Onze voeten zijn onze basis. Ze houden ons in balans en evenwicht."

Elk seizoen opnieuw, bij het kiezen en samenstellen van onze collectie, blijven we ons bewust van het enorme belang van de voetgezondheid, het loopcomfort en de kwaliteit in de modellen die we opnemen.

We bieden schoenen aan in volle en halve maten en in verschillende wijdten.
Ook vinden we het belangrijk dat veel van onze modellen geschikt zijn voor correctiezolen (steunzolen), die immers frequent door onze klanten gevraagd worden.

Naast het volgen van de nieuwste mode en trends, benadrukt onze collectie vooral kwaliteit en pasvorm. Daarbij staan vriendelijke bediening en deskundig advies voorop.

Wij zorgen ervoor dat u met passende schoenen de deur uit wandelt!

Ingrid leest tenen


Vind ons ook op facebook.

naar vorige pagina

Dubois-Vanhuylenbrouck  -  Rollegemstraat 47  -  8880 Ledegem  -  Tel: 056 50 94 53  -  welkom@ansishoe.be